Dubai, August 2017
Logbook of the internationalization of an Italian artisan company which skillfully produces naturally leavened oven-baked products.
Step 1. Corporate analysis, market analysis and product positioning, analysis and approach of reference markets, strategy for internationalization.
Step 2. Presentation of the company to interested contacts and tasting of the products.
The pride to let people taste Italian “Panettone”, cakes and cookies, even if it is August and it is really hot outside.
We follow you, step by step, in your internationalization path.
Your realization, our satisfaction!
= = = = = = = = = = = = = =
Dubai, Agosto 2017
Diario di bordo dell’internazionalizzazione di un’azienda artigiana italiana che crea, con mani sapienti, prodotti cotti al forno naturalmente lievitati.
Step 1. Analisi corporate, analisi di mercato e posizionamento del prodotto, analisi e approccio ai mercati di riferimento, strategia d’internazionalizzazione.
Step 2. Presentazione dell’azienda a contatti interessati e degustazione dei prodotti.
La soddisfazione di far assaggiare Panettoni, dolci e biscotti, anche se è Agosto e fuori fa caldissimo.
Vi seguiamo, passo dopo passo, nel vostro percorso di internazionalizzazione.
La vostra realizzazione, la nostra soddisfazione!